Ingrediente:
250 g. branza mascarpone
250 g. iaurt de fructe
2 fructe (pere, piersici etc.)
120 g. ciocolata de menaj
100 ml. lapte
100 g. zahar
piscoturi
Cum se prepara:Se amesteca branza mascarpone cu iaurtul, laptele si zaharul.
Se taie fructele bucati mici, se topeste ciocolata si se amesteca apoi ambele ingrediente cu crema de branza.
Se inmoaie biscuitii in suc stors din fructe si se aseaza un strat pe o farfurie. Se acopera cu crema apoi se aseaza din nou un strat de piscoturi. Din nou crema si tot asa pana la ultimul strat (care trebuie sa fie de crema de branza).
Se decoreaza prajitura cu pudra de cacao si bucati de fructe.
Pare atat de simplu de facut !
Voi trece in revista si restul retetelor … in special cele cu ciuperci 🙂
Salut 🙂 Ma bucur ca iti plac retetele. Tiramisu asta e atat de usor de facut incat pare o gluma 😛 As posta poza cu propria creatie dar intotdeauna gustul e invers proportional cu imaginea asa ca m-as face de ras la capitolul estetica 😀