Sfaturi si curiozitati din bucatarie
Citeste ultimele articole de pe blog! Sfaturi si curiozitati din lumea bucatariei.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri, contactati-ne cu incredere! Veti primi un raspuns la nedumerirea dvs. in cel mai scurt timp posibil!
Diferente intre regimul vegetarian si cel vegan
Ce inseamna sa fi vegetarian sau vegan? Care sunt diferentele intre cele doua stiluri alimentare?
Cum se decojesc rosiile
Decojirea rosiilor este un proces simplu, care necesita doar cateva minute. Rosiile sunt un aliment foarte sanatos, sunt consumate mai peste tot in lume si reprezinta fie ingredientul principal, fie […]
Legume si fructe de sezon: octombrie
Daca tot a inceput luna octombrie de curand, m-am gandit ca poate n-ar fi o idee rea sa avemo lista de fructe si legume de sezon. E adevarat ca in […]
Maioneza
Maioneza este un produs culinar, de culoare alb-galbui, obtinut in principal din ulei si galbenus de ou. In general se foloseste ca si garnitura la tot felul de salate, ca […]
Mierea
Mierea este un produs apicol, “fabricat” de albinele care transforma nectarul si polenul in ceea ce noi savuram cateodata dimineata pe paine. Mierea a aparut prin antichitate. Inca de atunci […]
Fructul de avocado
Avocado este un copac originar din Mexic si America centrala. Fructul a fost adus in Europa in secolul XIX. Numele de avocado vine din limba spaniola – aguacate – insemnand […]
Sfaturi practice in bucatarie
Prajiturile marunte se pastreaza foarte bine mai mult timp intr-o cutie la congelator. Tortul ramas se poate pastra in congelator intr-o cutie inchisa ermetic, ca sa nu prinda mirosul altor […]
Bain marie
Termenul bain-marie se refera la actiunea de a incalzi continutul unui vas prin intermediul unui alt vas, mai mare. Se umple un vas (de exemplu – o oala) cu apa, […]