Ingrediente:
pentru rulouri (clatite):
2 oua
4 linguri de faina
2 linguri de smantana (sau iaurt)
100 ml. de apa
2 linguri de ulei
pentru umplutura:
400 g. branza dulce
1 ceapa
1/2 ardei gras
marar tocat
sare si piper
Cum se prepara:
Se amesteca ingredientele si se fac 8 clatite mai groase decat in mod normal.
Branza se amesteca cu ceapa tocata, gogosarul tocat, mararul, sare si piper.
Se umplu clatitele, se ruleaza si se tin in frigider pana la servire.
Am mancat undeva ceva rulouri asemanatoare care aveau in mijloc cabanos. Sunt cu adevarat delicioase!
Sunt FOARTE bune, se pot umple si cu ciuperci, nu stiu de ce nu m-am gandit sa le adaug in reteta. Si sunt si usor de facut! 🙂
he,he asta nu mai 100% vegetarian, insa arata mai mult decat bine, o adevarata ispita desi cred ca de la asa ceva e posibil sa ti se aplece usor.
Ma intreb oare ce gust au daca sunt indulcite ceva mai mult.