Prajitura cu crema de nuca, ce poate fi mai clasic de atat in luna decembrie? Este insa atat de gustoasa incat isi merita statutul de “prajitura clasica”: prajitura cu rahat […]

Pe frigul asta o supa e numa buna: supa de praz. Ingrediente: 3 fire de praz 50 g. margarina 200 g. paine 500 ml. supa de legume 1 lamaie 1 legatura

Din cartofi ies foarte bine si deserturi, nu doar mancaruri sarate: muffins cu cartofi (sau briose, cum doriti sa le spuneti). Ingrediente:

Un aperitiv special pentru Mos Nicolae: saculeti comestibili 🙂 Ingrediente: 4 foi de aluat foietaj (ca foile de strudel) 4 galbenusuri un fir de ceapa verde sare si piper ulei Cum

Pe langa clasica umplutura de branza la aceasta reteta am adaugat si rosii. Incercati sa vedeti ce iese 🙂 Ingrediente: 600 g. faina drojdie 250 ml. apa calduta 500 g. rosii decojite

Mini-frigaruii se pot servi ca aperitiv, desert sau pur si simplu ca ceva de rontaiala in loc de popcorn 🙂 Ingrediente: 4 felii paine de secara 100 g. crema de

Ingrediente: 4 banane 200 ml. de lapte de vaca si 200 ml. lapte de cocos (sau 400 ml. lapte de vaca) 80 g. de orez 2 linguri de zahar sucul

Ingrediente: 1 kg de cartofi 300 g. fasole verde 4 oua 2 linguri de branza sarata rasa patrunjel tocat 2 linguri de unt sare Cum se prepara: Se fierb cartofii,

Scroll to Top
Scroll to Top