Pralinele de cocos sunt un desert extrem de usor de preparat. Pe langa asta, sunt si atata de bune!
In caz ca sunteti la dieta, nu recomand, decat daca aveti o vointa de fier sa nu le mancati pe toate.
Ingredients
Ingrediente:
- 250 gr. branza dulce
- 200 gr. faina de cocos (adica, clasica punga de cocos dat pe razatoare)
- 4-5 linguri de zahar
- ciocolata – cel putin 1 tabla – pentru glazura
Instructions
Cum se prepara:
- Intai, se amesteca branza cu cocos si cu zahar. Se amesteca bine pana amestecul devine consistent.
- Se formeaza din “aluatul” obtinut bile, se formeaza si se rostogolesc cu palmele. Din aceste cantitati, au iesit exact 30 de bile de cocos.
- Se pun bilele de cocos la congelator sau in frigider pentru 15-20 de minute.
- Intre timp, se topeste ciocolata pe baie de abur. Puteti alege fie ciocolata alba, fie neagra, pentru glazura.
- Se dau apoi pralinele de cocos prin ciocolata topita si se decoreaza dupa imaginatia fiecaruia.
- Se tin in frigider pana se servesc… daca rezistati!