Ati preparat vreodata omleta la cuptor? E delicioasa! Si desigur, mult mai sanatoasa decat prajita in ulei.
Combinatia de foietaj cu omleta este, in schimb, mult mai interesanta decat niste simple oua batute.
Tarta cu omleta la cuptor se prepara imediat si poate fi servita cu succes la cina. Sau a doua zi dimineata, la micul dejun.
Ingredients
Ingrediente:
- 1 aluat de foietaj (sau un aluat sarat preparat in casa)
- 4 oua
- felii subtiri de dovlecel, ardei, ciuperci (legume la alegere)
- 1/2 de ceapa
- branza telemea (sau alta branza sarata)
- felii de cascaval
Instructions
Cum se prepara
- Ouale se bat ca pentru o omleta normala, impreuna cu feliile subtiri de dovlecel, ardei, ciuperci, ceapa si branza sarata. Se condimenteaza apoi dupa gust (sare, piper, dupa preferinte)
- Aluatul se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
- Omleta se toarna in tava peste aluat si se decoreaza cu feliile de cascaval.
- Se da tarta de omleta la cuptor pana se rumeneste bine deasupra.