Ce punem in camara?
Muraturi si conserve pentru iarna, gemuri si compoturi.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri, contactati-ne cu incredere! Veti primi un raspuns la nedumerirea dvs. in cel mai scurt timp posibil!
Nectar de caise si piersici (suc concentrat de caise si piersici)
Nectar de caise si piersici. Sau suc concentrat de piersici si caise, daca preferati ceasta denumire. Reteta fara consevanti sau arome artificiale, contine strict apa, zahar si fructe. Este usor […]
Compot de piersici
A inceput de ceva vreme sezonul piersicilor si deci eĀ timpul sa ne gandim la gemuri, compot si alte “bunataturi”, nu? š Iar compotul de piersici e atat de usor de […]
Dulceata de struguri
Cu doar 3Ā ingrediente si putintica rabdare se poate prepara o delicioasa dulceata de struguri de pus la pastrat pentru iarna.
Gem de portocale
Cand eram copil mi se parea ca pentru a face gem e nevoie de multa indemanare si puteri supranaturale, de ies asa de bune! Bineinteles ca m-am inselat, gemul de […]
Ghiveci de legume
Ingrediente: 6 kg. fasole verde 6 kg. morcovi 3 kg. ceapa 4 kg. ardei gras 2 kg. ardei capia 4 kg. vinete 4 kg. dovlecei 2 verze 800 g. sos […]
Muraturi asortate
Ingrediente: gogonele conopida castraveti morcovi telina ardei capia verzi usturoi marar hrean Cum se procedeaza:
Zacusca
Ingrediente: 1 litru de ulei 30 de cepe 30 de ardei grasi 5 kg.de rosii (sau 40 de rosii) 20 de bucati de vinete 1 lingura de zahar.
Zacusca de mere
Ingrediente: 1 kg. rosii 200 g. ceapa 2 mere 1 ardei gras 1 pahar de ulei zeama de la 2 lamai 1 lingurita de sare 100 g. zahar 1 foaie […]