cozonac cu frisca si capsuni

Cozonac cu frisca si capsuni

Ingrediente:

felii de cozonac
frisca
50 ml. lapte
un plic de zahar vanilat
2 oua
unt
capsuni
o lamaie
zahar tos

Pentru crema:

2 linguri de smantana
2 linguri de branza mascarpone
1 lingura de miere
zahar pudra

Cum se prepara:cozonac cu frisca si capsuni Se bat impreuna: laptele, frisca lichida, ouale si zaharul vanilat pana se obtine un aluat.
Capsunile se taie felii si se stropesc cu zeama de lamaie si zahar tos. Se lasa apoi deoparte.
Se amesteca iaurtul cu branza mascarpone si smantana pana se obtine o crema.
Se dau feliile de cozonac prin aluatul preparat mai devreme si se prajesc intr-o tigaie cu unt.
Se servesc impreuna cu crema de mascarpone si cu capsuni.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top
Scroll to Top