Un chec aperitiv, foarte, foarte bun. N-am crezut ca iese bun, n-am combinat morcovi cu zahar pana acum, dar, ca deobicei cand incerc lucruri noi, m-am inselat 🙂
Ingredients
Ingrediente:
- 4 oua
- 200 g. zahar
- 250 g. morcovi
- 150 g. faina
- 100 g. faina de migdale
- 150 g. unt
- 1 portocala
- 1 praf de copt
- zahar praf
Instructions
Cum se prepara:
- Intai, se separa ouale. Albusurile se bat spuma iar galbenusurile se bat cu zaharul.
- Untul se topeste pe bain-marie.
- Se amesteca faina de migdale cu coaja rasa de la portocala si cu praful de copt.
- Se adauga apoi galbenusurile, untul racit si sucul stors din portocala.
- Dupa ce se amesteca bine ,se adauga morcovii rasi si spuma de albusuri. Se amesteca totul usor, cu o lingura, de sus in jos.
- Se coace apoi checul la cuptor pana se rumeneste.